Fathma Coacht

Hoe werkt het Coachingprogramma van Fathma William?

Ik raad je aan om minimaal 3 maanden samen te werken met mij als persoonlijke coach. Dit zorgt ervoor dat jij met mij een vertrouwensrelatie opbouwt. In deze 3 maanden werken we aan jouw doelen. Mijn coachingsprogramma begint met een gratis strategiesessie van 30 minuten, waarin jij jouw belemmerende overtuigingen identificeert en uitdagende doelen stelt. Vervolgens doorloop je samen met mij als coach de volgende 3 stappen.

STAP 1: Doorbreek jouw schaamte

Tijdens de eerste maand dat je met mij samenwerkt gaan we op zoek naar jouw schaamte. Schaamte is de bron van jouw belemmerende overtuigingen. Een voorbeeld:

Tanja is advocate. Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen. Tanja voelt zich niet helemaal happy in haar gezinsleven. Op werk neemt de druk toe en vindt ze de combinatie werk en privé steeds zwaarder worden. Tanja wil eigenlijk veel minder werken en meer gaan tuinieren. Maar ze vindt dat ze niet moet zeuren. Andere vrouwen hebben het veel erger dan zij. Tanja vindt zichzelf een aansteller. Tanja schaamt zich dat ze zich ongelukkig voelt. De overtuigingen die Tanja heeft belemmeren Tanja in wat ze graag wil en uiteindelijk maken deze overtuigingen Tanja ongelukkig.

Andere overtuigingen zijn:

  • “Ik ben het niet waard.”
  • “Wie zit op mij te wachten?”
  • “Straks lukt het me niet en dan heb ik gefaald.”

Voordat je doelen in je carrière, relatie of gezondheid kunt aanpakken, moet je eerst innerlijk werk doen om een ​​beter begrip te krijgen van jezelf, je gewoonten en hoe je naar jezelf en de wereld kijkt.

STAP 2: Bouw aan jouw compassie

Tijdens de tweede maand dat je met mij samenwerkt gaan we op zoek naar jouw compassie. Vervolg voorbeeld:

Tanja besluit om mij als coach te nemen en komt erachter dat de bron van haar schaamte ver in haar verleden ligt; een vader die hoge eisen aan Tanja stelde en een moeder die bang was voor Tanja’s vader, waardoor Tanja niet eerder haar eigen behoeften heeft leren erkennen en ontwikkelen. Tanja is nu 40 en weet door de coaching wat haar schaamte is en ontwikkelt nu patronen die haar compassie geven. Ze bespreekt met haar man wat ze verlangt en dat ze zich daarvoor schaamt. Elke ochtend staat ze een half uur eerder op en mediteert 10 minuten en ze geniet van de stilte om haar heen. Tanja schrijft zich in voor een hoveniersopleiding. En elke avond schrijft ze op wat haar spanning heeft gegeven en waar ze compassie heeft opgebouwd.

In de tweede maand werk ik dus samen met jou aan het ontwikkelen van nieuwe patronen. Deze helpen je jouw schaamte te overwinnen. Met jouw nieuwe patronen  bouw je compassie op voor jezelf en voor wat jij wilt bereiken in jouw leven. Deze nieuwe patronen geven je compassie die jij de rest van jouw leven kunt gebruiken.

STAP 3: Bereik jouw doelen

In de derde maand dat je met mij samenwerkt gaan we op zoek naar jouw doelen in het leven en maken we een plan. Jouw ondernemingsplan. Jouw lifestyleplan, jouw zichtbaarheidsplan, jouw gezondheidsplan. Deze maand is gericht op het versterken van jouw compassie. Je zult ervaren dat jouw zelfvertrouwen groeit en dat je van jezelf houdt. De nieuwe patronen zijn stevig geworteld in jezelf. Je passie floreert. Jouw compassie en de nieuwe patronen zul je gaan gebruiken om jouw doelen te bereiken die je aan het begin van je coachingsprogramma hebt gesteld. Vervolg voorbeeld:

Tanja is in de derde maand begonnen met de hoveniersopleiding, is minder uren gaan werken en in het weekend loopt ze stage bij een hovenier. Tanja heeft besloten om door te gaan met de coaching, met als doel haar herboren compassie en nieuwe patronen vast te houden voor de rest van haar leven.

Als jij jouw doelen bereikt, zal ik samen met jou de successen vieren en jou helpen nieuwe doelen te stellen om aan te pakken. Met het coachingsprogramma van Fathma William bereik je met jouw eigen compassie jouw eigen doelen. Start de coaching vandaag en verkrijg de middelen die jij nodig hebt om jouw dromen waar te maken!