Ik ben Fathma William. Op 2 oktober 1973 ben ik geboren in Suriname in de hoofdstad Paramaribo. Aan de Saramaccastraat. Vier jaar was toen ik naar Nederland kwam. Den Haag om precies te zijn. En woon er met veel plezier nog steeds. Mijn favoriete artiest is Prince. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als bedrijfseconoom. Ik ben getrouwd in 2000. Gescheiden in 2010.
 

Assistent Business Controller ben ik geweest, eigen bedrijf gehad en bedrijfs economie gedoceerd aan de Hoge School. In 2019 ben ik in een burnout terecht gekomen na 30 jaar werken en 9 jaar voor de kinderen te hebben gezorgd. In mijn uppie.

In 2020 ben ik gestart met de opleiding certifed online marketeer.

Een jaar geleden ben ik begonnen als blogger onder de naam dagboekvansm3k.wordpress.com. sm = single mom 3k = 3 kids. Vrouwen lezen mijn blogs en dat heeft mij gemotiveerd om verder te gaan. En nu heb ik mijn eigen website fathma.nl met mijn blogs en vlogs. De site is in ontwikkeling.

Ik heb sterk de behoefte om mijn verhaal te delen. Ik ben gedrevenen om andere single moms te motiveren en te inspireren. Lees en kijk je mee?

Groetjes Fathma