Vrijdag 1 maart stuurt hij mij een app:

Hallo Fathma. Graag heb ik maandag as een gesprek met je om 9u in mijn kantoor. Hartelijke groet. Philippe

4 maart verschijn ik precies op het tijdstip dat hij mij had geappt. Hij zij mij dat ik deze week niet meer hoef te komen. En volgend week ook niet. Hij neemt nog contact met mij op. Om 9.10 liep ik zijn kamer uit. Ik was totally in shock.

In mijn hoofd vormen zich allerlei zinnen over deze gebeurtenis. Maar ik krijg ze niet op papier. En ook niet op deze blog.

Als simmer maak ik veel mee. Het is als simmer hard werken. Mijn werk de ex de kids de ouders de vriendinnen de sport de IK. En dan heb ik het niet gehad over de wens om te daten maar wat niet van de grond komt.

2 jaar geleden heb ik een burnout gehad. Ja helaas met een burnout ligt depressiviteit op de loer.en zenuwinzinkinkjes.

Ik dacht dat het beter ging. Ik voelde me beter. Reïntegreren ging ook goed. Tot 1 maart en 4 maart.

Ik deel op Facebook en Instagram de leuke activiteiten. Dat werkt therapeutisch. Als ik ervan uitgaat dat het klote is. Dan moet ik zelf voor zorgen dat het leuk word.

Groetjes

Xxx

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten