Vandaag even niet. Even geen voetbal. Even geen bijles Economie. Even geen cake bakken. Even geen troost. Nu even niet. En mijn afwezigheid doet wonderen.

K2 (Izzy) heeft vanuit de corner een doelpunt gescoord. Jawel! Hij is linksback. De corner werd genomen.. Zijn teamgenoot paasde de bal naar K2 want hij stond vrij. De tegenpartij duwde en trok aan K2 maar K2 bood weerstand. Vocht zich vrij en scoorde. Yeahhh. Ze hebben met 7-2 gewonnen. Dat vertelde hij me allemaal.. Een voetbalmoeder appt me waar ben je? Een voetbalvader appt me jammer dat je er niet bij was!

Vanochtend had ik K2 voetbalsokken en scheenbeschermers en voetbalschoenen gebracht. Hij had me vanochtend gebeld met MAMMAAAAA!! Dan weet je het wel. Ik stond rechtop in m’n bed. Sprong onder de douche en hup snel naar het voetbalveld, want mijn zoon heeft me nodig.

Maar ik had ook een verjaardagsontbijt met m’n beste matties. En die ging ik vanochtend niet afzeggen. Nee ik verheugde me op het ontbijtje. K2 kent me goed. En zegt vanochtend tegen mij in de kleedkamer. Mamma het is belangrijk om vrienden te hebben. Je hoeft vandaag er niet bij te zijn. Je bent er altijd. Je hebt mij altijd naar voetbal gebracht. Je bent er altijd.

Daar dacht K3 heel anders over….. Ze had haar rustpilletje niet in. K3 (Nadia) en soms vliegt het bij haar alle kanten op. Ja beste lezers. Wat doe je dan. Als je kind jou deze foto stuurt

Je doet je zonnebril op. Slikt je tranen weg en gaat rustig zitten. Nog niet zo lang geleden zou ik rennen naar de meiden. De meiden ophalen bij hun vader. Ruzie maken met de vader. En hun beschermen. Vandaag dus niet.

Mijn afwezigheid doet ook bij K3 wonderen. Ik bel haar. Er is helemaal niets aan de hand. Gewoon niks. Ze heeft uit eigen beweging haar rusttabletje ingenomen. Ze is gaan knutselen. Maakt Tictoc filmpjes en vertelt mij dat ik de liefste moeder van de wereld ben.

En K1. Ook bij haar doet mijn afwezigheid wonderen. Is bij haar pa in haar eigen grote kamer Economie aan het studeren. Maandag heeft ze examen. Of ze mij hulp nodig heeft? Nee hoor mam. Ik snap alles. Je hebt mij alles al heel goed uitgelegd. Love you

Zonnebril kan af en ik voel me ongelofelijk trots. Ik wil m’n beste matties bedanken voor hun steun. De voetbalmoeder en voetbalvader bedankt voor jullie vriendschap. En jullie bedankt voor het lezen en volgen en de reacties xxxx

Tijd voor de End game (advengers bios Pathé…)

Laat je een reactie achter vind ik leuk! Doet me goed!

HOME

Pathé en ik wat hebben we samen..lees het in mijn blog I love the movie

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten