ik ben in de bibliotheek met kind 2 bij me. had ik dus nooit moeten doen. zit maar te zeuren aan mijn hoofd en zwaaien met zijn sleutel. vreselijk irritant. ik heb de naam van bijles de regentes veranderd in dagboekvansm3k. waarom? ik ga mijn eigen blog beginnen op wordpress.

mijn blijesderegentes ga ik beginnen via een andere host. ik wil de naam bijlesderegentes.nl. maar dat kan niet via WP.com. op you tube zag ik hoe je via een bepaalde host het wel kan. dat ga ik vanavond doen.

kind 2 leest nu dat ik over hem heb geschreven en is nu vreselijk kwaad op mij. zucht. maar hij gaat nu weg naar voetbal. yess. ik heb nog een half uur. kind 1 is aan het leren voor eindexamen. kind 2 gaat naar voetbal en kind 3 speelt bij een vriendinnetje.

zal ik ook een FB account aanmaken? wil ik dat mensen mijn blog gaan lezen? ik weet het niet. ik ga maar eerst mijn instituut opzetten.

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten