Het is mij gelukt. Ik heb mijn site vandaag verder mooi gemaakt. Ok heb nu een menu. Ik heb een YouTube filmpje gevolgd. Nu zie ik dat het aardig is geworden. Ok laat mij positief zijn. Het is mooi geworden. Maar ja dan wil ik het perfect en dan kan ik niet slapen. Maar wat is perfect? Komt nu de perfectionist in mij op. Het moet perfect zijn .ik heb zo een ongewikkelde naam sm naar sim. Oftewel SingleMom. sm ja dat kon toch echt niet. Simmers die is toch leuk. Single mothers. Ja die is wel leuk. Ik denk dat ik per pagina de tijd moet nemen. Weer die perfectie. Kan ik noen gewoon blij zijn. Yessss ik kan pagina’s maken. Yessss ik heb een thema. Yesssssss ik kan een basis website maken!! Yes I CAN

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten