What’sgebeurt

In mijn vorige blog ben ik op zoek gegaan naar het doorbreken van mijn oude patronen. Hoe is mijn doorbraak verlopen? Verrassend. Ik wil een eigen professionele website voor mijn blogs. En ik wil hetzelf bouwen. Dit is er gebeurd

Complimenten

Ik ben op zoek gegaan naar het doorbreken van mijn patronen. In mijn blog doorbreken van oude patronen ben ik erachter gekomen dat ik niet afgewezen wilt worden. Is dat erg? Nee. Het is het aard van het beestje. Voor mij is het belangrijk dat ik leer ermee om te gaan. Hoe? Door te leren om complimenten te ontvangen. Hoe kom ik daar nu weer bij: “leren om complimenten te ontvangen, haha doe eens normaal!”.

Ik doe normaal. Dit is wat er is gebeurd. Ik heb de reacties op mijn blog gelezen. De reacties die ik heb gekregen waren voor mij verrassend. Ik ben

  • Lief
  • Warm
  • Goede moeder
  • Prachtige vrouw
  • Ik doe het goed

Wauw!!! I want more! Dus ben ik
op zoek gegaan naar al de complimenten die ik totnogtoe heb ontvangen als reactie op al mijn blogs. De complimenten zijn verspreid over de apps, fb en als reacties op de blog. En ik merk dat ik het jammer vind die spreiding.

Eigen website

Ik wil mijn complimenten verzamelen. Ik wil ze lezen. Ik wil ze ontvangen al die mooie complimenten. Want ze doen me zo goed. Positieve energie! Maar hoe krijg ik alle complimenten ordelijk en overzichtelijk bij elkaar? Deze vraag heeft mij uitgedaagd om een nieuwe fb account te maken. Het is echter een fb pagina geworden. Maakt niet uit. Maar het heeft mij in actie gezet. Want ik ben niet tevreden over de fb-pagina. Misschien een eigen website eindigd op .nl?

Ik heb vervolgens gegoogled hoe ik een eigen website kan bouwen met als uitgang .com of .nl of .org. Ik heb diverse you tube filmpjes gekeken hoe het werkt om een eigen website te bouwen.

De zoektocht naar het verzamelen van de complimenten heeft mij het volgende gebracht: Ik wil een eigen professionele website voor mijn blogs. En ik wil het zelf bouwen.

Creatie

Hoe doe ik dat? Door te creëren. Te beginnen bij Rust en Tijd.

Dit is mijn eigen hoek. Mijn fauteuil die ik cadeau heb gekregen van mijn lieve overbuurvrouw WV. Mijn platenspeler die K1 voor mij heeft uitgezocht en gekocht en namens K1,2,3 gegeven voor mijn verjaardag. Prachtig knutsel werk van K3. Mooie kop&schotel ook cadeau van mijn lieve nicht RH. En bloemen. Roze en paars. En licht van God, Engelen, Kosmos.

Rust, Tijd en Muziek. Op dit moment luister ik naar Diana Ross. Wist je dat Nike Rodgers (Chic Daff Punk) I’m coming out heeft geschreven voor DR? Wist ik ook niet. Maar tijdens Saturday Parkpop vertelde hij dat. Nile Rodgers heeft ongelofelijk veel geschreven en geproduceerd. Ook voor Bowie en Duran Duran en Madonna. Maar dat terzijde.

Goed. Rust, tijd, muziek en creëeren van Regelmaat. Ik sta elke dag dezelfde tijd op. 2 dagen in de week yoga. 1 keer in de week patat. 2 stuks fruit per dag. Vroeger kregen we levertraan. Anno 2019 geef ik mezelf en de kinderen elke ochtend vitamine C bruistablet en 6 blauwe bessen.

Rust, tijd, muziek, regelmaat en gèèn beloftes. K2 komt de kamer binnen. Hij kijkt waar de blog over gaat. Ik weet inmiddels niet meer of ik heb beloofd dat de volgende blog over hem gaat. Oei. Dat is mijn volgende creatie: geen beloftes. Ik zeg het al jaren. Maar ja toen had ik nog geen grip op mijn patronen. Had ik geen rust en tijd. Ik maar door en door en door….je herkent het misschien wel.

Rust, tijd, muziek, regelmaat, gèèn beloftes en leren complimenten ontvangen. Ik zag laatst deze mooie jonge man in het centrum. LA leest mijn blogs en vindt ze fantastisch. Hij heeft een heleboel gezegd. Maar ik kan de complimenten niet reproduceren. Niet in zinnen. De woorden schieten door mijn hoofd en gaan alle kanten op en worden geen zinnen. Het is alsof ik naar een ping pong wedstrijd kijk en verschillende ballen in verschillende kleuren en soorten vliegen van links naar rechts. Wat zou er met jou gebeuren? Ik raak duizelig en moe. En ik kijk niet meer. Anders gezegd. Ik ontvang de complimenten niet meer. Ze glijden langs me heen.

Is toch zonde? Als zo een mooie jonge intelligente man mijn blogs leest en mij complimenten maakt en dat de woorden pingpongballen worden.

Behoefte

Ik denk dat mijn zoektocht heeft opgeleverd. Wat zijn mijn behoeftes? Wat wil ik? Waar krijg ik positieve energie van? Mijn antwoorden in het hier en nu zijn

Rust, tijd, muziek, regelmaat, gèèn beloftes en leren complimenten ontvangen.

Dus wat ga ik doen in mijn regelmatige rustige tijd? Eigen professionele website proberen te bouwen. Met doel de complimenten te verzamelen. En positieve energie te ontvangen met bij wijze van spreken 1 druk op de knop. En ik neem jou mee. Want zonder jullie gaat het mij niet lukken.

Volgend blog

Mijn volgende blog gaat over hoe bouw ik een website. Daarin verwerk ik wat ik totnogtoe heb gevonden.

Een sneak preview:

Om te beginnen mijn website heet nu dagboeksm3k.wordpress.com. Het is een gratis account. Dus daarom wordpress.com. Mijn e-mailadres is dagboeksm3k@gmail.com. En mijn fb-pagina is een pagina onder mijn fb-account Fathma William.

Volg je me nog?

Wat ik wil zeggen is dat ik een nieuwe uitdaging heb gevonden en ik vind het leuk. De vorige blog en al de complimenten hebben mij positieve energie gegeven. Ik ben in mijn kernkwaliteit (uit de theorie kernkwadranten) NIEUWSGIERIGHEID gaan zitten. En ik vind het geweldig. Hoe zit dat nu met:

Het bouwen van een website?
Dat beste lezers lees je in mijn volgende blog.

Ter afsluiting

Meer lezen? Home
Muziek luisteren? Change is gonna come, yes it will

Liken mag. Delen mag.

Groetjes en fijne avond

Fathma1

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten