Ik weet niet eens of je het wel zo schrijft. Burned out of burnd out. Ik ben geen zin om het op te zoeken. Want ik ben weer eens lekker zondag chagarijnig. Geen zin om op te staan. En verplichtingen staan voor de deur te kloppen. Dat is in casus K3. Mam.klop klop mam klop klop maaaaaaaaaaam. Wakker worden! We gaan naar het marktje. MAMMM. word wakker. Anders komen we te laat. KLOP KLOP KLOP!!!

Vanonder mijn deken voel ik alle ergenis. Ik gooi mijn deken af en loop ziedend naar de deur. En zie een prachtig kind voor mijn neus staan.

Hoi mam. Gaan we nog naar het marktje. Gaat toch wel door dit keer? Mijn moederhart smelt. Ja Nadia het gaat door. Nadia verheugt zich enorm op het marktje. Ze heeft haar wekkertje gezet. En gedoucht, aangekleed, haar haren geborsteld. Broodjes gesmeerd. En toen pas op mijn deur geklopt. Hoe Sweet She is.

Wat heb ik nu weer op mijn hals gehaald? We gaan verkopen. Ze heeft heel haar kamer doorzocht. Veel spullen bij elkaar verzameld. En de auto is helemaal vol. We staan elk jaar met op de vrijmarkt op Koningsdag. We verzamelen het hele jaar spullen. Bewaren deze in dozen. En met mijn lieve vriendin LKO gaan we staan.

Elk jaar is het goed verkopen en heel gezellig. Dit jaar ging het niet door. Omdat we naar Italië gingen. Twee weken geleden hadden we in de buurt braderie. Nadia had haar kamer doorzocht. Samen de auto ingeladen. En op de dag zelf ging het keihard stormen. K3 was die dag 6.00 uur opgestaan. En om 8.30 hoorde ze dat het niet doorging.

Vandaag gaat het wel door. En mijn moederenergie stroomt door mijn lijf. Maakt de adreline aan. Springt uit bed. Gaat douchen. En eten. Ik hoef geen broodjes te smeren. Ja lieve lezers. Nadia heeft ze al gesmeerd. Happy 4 the day mam en ze geeft mij een kus op mijn voorhoofd.

Het marktje is aan de Green Kapelweg 18. van 12 tot 18.

HOME liken is leuk. Delen is fijn

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten