K2: Mag ik op de PlayStation?”

Simmer: nee

K2: Waarom niet

Nee geen vraagteken. Het is meer een dwingende toon WAAROM NIET!!. Het probleem is dat hij het vraagt op het moment dat ik druk bezig ben. Ongetwijfeld heeft hij dat feilloos in de gaten: dat ik druk ben. Onder druk sta. Kort lontje heb. En juist op dat moment stelt hij zijn vraag: “mamma.mag ik op de PlayStation?”

Mijn antwoord op je vraag is nee. Dat antwoord ik tegenwoordig. Ik stop met wat ik doe. Ik kijk hem aan. Adem in en uit. Ik blijf hem aankijken en zeg hem in alle rust: “mijn antwoord op je vraag is nee. Ik adem nog een keer. Wend mijn ogen af. En ik ga in alle rust door met wat ik aan het doen ben.

Natuurlijk ben ik niet rustig. Waarom denk je dat ik ademhaal: adem in adem uit. Is echt niet omdat ik anders flauw val.

Neeeee

Maar ik kan je zeggen het heeft effect!!

K3: mamma mag ik snoep?

Simmer: ademt adem in adem uit

Simmer; kijkt K3 aan

Simmer; mijn antwoord op je vraag is nee.

Simmer: ademt: adem in adem uit

Simmer: blijft aankijken. En na haar antwoord wendt ze haar ogen af en gaat rustig verder met wat ze aan het doen is.

K3: OK!!!

Antwoord op je vraag is …heb ik van het liedje..klik op de link.

Groetjes

Laat je een reactie achter ❤️

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten