Hoe versier je een man? En dat vraag je aan mij? Ik die allesbehalve de skills heb om enigszins de aan aandacht van de man te trekken. Laat staan versieren!! Ik weet het niet.

Als eerst om een mooie man te versieren, die ook strak in zijn vel zit en ook nog eens financieel onafhankelijk is, want dat zijn wel de voorwaarden, om Die man te kunnen versieren…moet je van goede huizen komen want je hebt heel veel concurrentie. Als tweede heb je vaak pech want de meeste mooie mannen die strak in hun vel zitten en financieel onafhankelijk zijn, die mannen zijn meestal bezet.

Maar deze ene man niet. Hij kwam op het podium. En dacht zo dat is een leuke man. Hij vertelde hij is single en geen kids en werkt. Toen dacht ik wauw dat is een leuke kandidaat. Hij stand up zijn comedy en na een half uur loopt hij van het podium en loopt hij langs me heen.. Wat zou de skilled lady hebben gedaan..op zijn minst oogcontact toch… Maar deze lady niet. Deze lady gooit haar Hindoestaanse kin hooghartig op. Haar lach wordt een rechte streep. En haar ogen staren koel vooruit

Way 2 go fattttie!!! Zo vang je toch nooit iemand. Dat klopt en daarom ben ik nog steeds single.

Maar goed ik zie hem de hele avond niet meer. En op een gegeven moment zien ik hem. Wat ga ik doen. Vraag ik hem te dans…uhhh nee..

ik vraag of ik op de foto mag. Samen met mijn vriendinnen.

En dan dan komt een dame lopen. The skilled lady. Ze had een mooie zwarte jurk aan. Flinterdunne panty. Stilletto haar los. Make up op. Haar los. Irrisistable.

Ik ben kansloos. Met m’n soepjurk,, haar in een staart, weggeveegde make up en sneakers

Goede vriend SL en ik aanschouwde het spel: in een mooie rechte loopt loopt ze in een mannequin walk naar hem toe. Kijkt hem aan. Terwijl ze hen aankijkt praat ze in zijn oor. Ze lacht charmant en gooit haar haar opzij. Ze gaat wat dichter bij hem staan. Ze legt zachtjes haar hand op zijn schouder en gooit 1 voet naar achter. En lacht nu iets luider. Ze geeft hem een kusje op zijn wang.

Ik blijf gebiologeerd kijken en SL wacht geduldig af want hij wilt op de foto. Dus zo doe je dat zei ik tegen SL. Ja zei hij kijk: hij haalt zijn telefoon uit zijn zak en zij uit haar tasje. Ze wisselen elkaars nummer uit. En dan raakt mijn geduld op. Ik ben het wachten en kijken zat.

Ik loop op hem af en tik op zijn schouders, kijk hem aan en zeg hey m’n broer wilt met je op de foto. Ik negeer de vrouw en knik naar SL.

Of het succes heeft gesorteerd? Nee natuurlijk niet. Ik ben geen skilled lady en ik wil haar ook niet zijn. Ik ben happy zo. Dan maar unskilled en happy single met heel veel vrienden en gezelligheid en lachen met

Najib Amhali

Roué Verveer

Murth Mossel.

Fijne tweede pinksterdag.

Home reactie is fijn

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten