Ik hou ervan om naar de film te gaan. Het is mijn enige ontsnapping uit mijn drukke hoofd en uit mijn druk bestaan. Ik heb de Pathé Unlimited Gold. Alles is gratis en korting is 25 procent. Voor mij is dit mijn cadeau elke maand.

Ik kom net van de voetbalwedstrijden van K2 (kind 2) en K3. Vanaf 6.30 op. Viel me zwaar want ik had slecht geslapen. De ochtend viel ook al tegen en op het voetbalveld ook. Veel emoties rondom de 3k en exman. In het kort kids zijn bij exman en voetbalkleren liggen bij mij. Exman zal niks regelen. Dus wie is weer de Pisang met hoofdletter P. Ik de simmer die altijd en alles regelt en waarvan de 3k weten dat ze dat ook doet. En niet alleen de 3k (3 kids) weten het maar ook de exman.

1200 ging ik dus van de voetbalvereniging naar de movie. Terwijl ik fiets belt k1 en daarna k2. Maar de movie is inzicht. Ik zie de gele letters. En van binnen voel ik mij blij worden.

Yes I Can. Tijd voor mezelf. Tijd voor de rust in m’n hoofd en om mij heen. Ik vind het zo heerlijk. Lekker zitten in de rode fauteuil met popcorn en cappuccino. Genieten van het scherm. Ik hoef de komende twee uur even helemaal niks.

Welke film? What men want. Groetjes

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten