Leuk!!! Mijn zus belt me net op. Ze vindt mijn blog leuk. Ze vindt het leuk wat ik schrijf. Ik heb meerdere reacties gehad en de vriendinnen en nichten en zus vinden het leuk wat ik doe. De positieve reacties doen mij goed. Ik vraag mijn zus of ze zich heeft aangemeld met haar e-mailadres. Jaaa natuurlijk! Zegt ze. Je doet het goed zegt zegt. Keep up the spirit!!!

Ik beloof haar dat ik dit gesprek ga bloggen. Want het doet me goed. De 3k zijn bij hun vader en ik voelde me only the lonely. Mijn gedachten gingen weer aan de haal met mij. Waar doe ik het bloggen voor. De blog ziet er niet goed uit. Niemand gaat het lezen. En ik voelde mij verdrietig worden.

En toen belde zij. HW. Mijn zus. Ze was zo enthousiast. Keep up the spirit. Dat ga ik dus doen. Ik ga morgen uitzoeken hoe ik foto’s kan bijvoegen en hoe ik social media kan invoegen. Ook ga ik naar kijken hoe lezers reacties kunnen toevoegen.

Dit telefoongesprekje heeft me heel goed gedaan. Ik voel me weer beter.

I Will Keep Up the Spirit. Tanxxz you HW. Xxxx. Groetjes

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten