Mamma waar is mijn haarborstel? Mamma waar is mijn Engelse boek? Mamma waar is mijn andere voetbalsok? Mamma mamma mammaaaaa….

Soms word ik er gek van. Dan kan ik geen mamma meer horen. Ik heb 3k. Soms is het 1 kind die achter elkaar mamma waar is vraagt. Soms zijn het alle 3 die mamma waar is vragen. Dan word ik helemaal gek.

Ben ik dan echt de enige die weet waar alles ligt? Volgens mij is het gewoon gemakzucht. Mamma die lost het wel op. Vaak is het ook zo. Ligt jouw haarborstel misschien in de badkamer? Of je boek onder jouw kussen. En heel misschien ligt de andere voetbalsok bij jouw vader.

En zo houd ik het zelf in stand.

En dan komt de wat vraag. Mamma wat eten we vandaag?

Soms zeg ik en nu even geen mamma. 5 minuten mamma time out.

Zegt k2 doodleuk…verzorger wat eten we vandaag.

Grrrrrr

Groetjes

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten