Hoi F,

Ik ga niet het klooster in. Ik ben eens gaan speuren naar het verleden van ons

In 1998 gingen we naar de VS. We deden mee aan de studiereis Kennismanagement

New York Boston en Sa Fransisco. Het was een bijzonder mooie tijd. We hebben een boek geschreven. Het boek ligt nu op de HHS dus kan er helaas geen foto van uploaden. Na onze studie aan de EUR. Verloren we elkaar uit het oog.

7 jaar geleden heb ik je gevonden op Facebook. Wat was het zo ontzettend leuk om je weer te zien. Wij beiden waren geen spat veranderd. Hilarisch als altijd en diepgaande gesprekken

We hebben S opgespoord. Dit is ook 7 jaar geleden. En sindsdien spreken we elkaar jaar af. Gaan we iets bijzonders doen. We hebben de hamam gehad. Elysium. Heerlijke eten in diverse “must to go” restaurants.

En we hebben elk jaar mijn verjaardag gevierd. Hier mijn gesigneerde boek Roué Verveer. Je was naar de voorstelling geweest. En je had voor mij dit boek laten signeren: voor Fathma van Roué Verveer. Hoe cool is dat.

S en ik hebben je opgezocht waar jij terecht ben gekomen na de studie. Ik kan je zeggen ik ben trots op je. Je carrière en je status hebben je niks veranderd. Je bent jij gebleven wie je bent en ik ben trots op je

Het was gisteren beregezellig. Je hebt gelijk. In mijn leven zijn vele positieve ontwikkelingen. En ik zal zeker daarin doorgroeien. We hebben gelachen om al die gekke frustraties. Nee ik ga niet het klooster in. Want in november gaan we naar SHEILA E!!

Groetjes

Fathma een reactie is leuk!

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten