Ik moest en zou gaan. Kosten wat kost. Gratis naar Milan op zaterdag! Gratis dat was wel de trigger. Anders 6 euro pp bij de poort. Dat is 6×3=18 exclusief eten en drinken. Dat is gelijk aan 3 keer saoto soep en 2 blikjes Fernades. Tja bedrijfseconoom hè. Die gaan gelijk rekenen en een kosten-baten analyse maken. Zaterdag 1430 verzamelen Gouden Wok Zuiderpark. Dat wordt krap. Want ik moet K3 ophalen van de Tinakamp in Schoorl om 11.30. En zeer waarschijnlijk dat we daarna naar de McD gaan. Ik weet op vrijdagavond dat ik 14.30 de volgende dag niet ga halen. En ik weet ook dat ik ga. Ook al kom ik te laat. Ik ga. Kosten wat kost. Om 1300 vertrekken we van Schoorl McD naar Mariahoeve. 1 uur en 15 minuten geeft de navigatie aan. De spanning loopt op. En ja hoor ruzie ontstaat in de auto. Waarover? De radio. K2 wilt Sky Radio luisteren en ik Sublime FM. Intussen wordt er zoveel gedrukt op de radioknopjes dat er een remix onstaat van Sublime Sky. Ik ben inmiddels van boos naar kwaad gedegradeerd. Let niet op. Rijd 130 waar je 100 mag. Ook zo stom na Schiphol mag je opeens geen 130 meer. Dat bordje heb ik dus gemist. Mijn navigatie valt uit en ik mis ook nog de afslag Mariahoeve. Navigatie; u had hier moeten afslaan. Keer om Keer om? Waar dan. Potverdriedubbeltjes. Dan komt K2 met zijn droge opmerking. We kunnen ook niet gaan. NIET GAAN!!!! Al moeten we met een bootje. We gaan. Ik zal je de rest van het verhaal besparen. We waren 1450 bij de Gouden Wok Zuiderpark. De wandelaars waren reeds 15 minuten weg. K2 en ik hebben gerend naar de groep en bij het het vijverfonteintje kwamen we de wandelgroep tegen. In Schoorl bij de McD was het bewolkt en fris. In DH Zuiderpark was het WARM. We waren bezweet. Ik heb de hele wandeling nodig gehad om af te koelen. Gelukkig had JJ waterflesjes voor mij en K2 meegenomen. Dank aan JJ en de sponsors van de waterflesjes.

Meet & Greet

Toen was het tijd voor de M&G Wie heb ik Meet en Greet Frank Kanhai
Frank is een fervent wandelaar. Hij loopt elke week met zijn wandelgroep 5 km. Hij organiseert ook wandeltochten zoals hollen door de bollen, Mandelawalk en vorige zaterdag dus de Milanwalk. Mijn kinderen en ik hebben vaker meegewandeld. En het is leuk. Bij de walks is bij aanvang koffie en thee. Voor onderweg wordt voor water en fruit gezorgd. En na de wandeling een versnapering. Via FB kan je Frank Kanhai vinden en contacten. Hij (rood shirt) heeft een nieuw project. Buddy voor rolstoelpeople.
Dreamz World Ken je Dreamz World? Nee?! Grapje. Ik ook niet. De man rechts is de eigenaar. De krant is gratis en verschijnt maandelijks. Zijn naam is Gobind Ramkalup. De man links is Frank Kanhai
Naast de succesvolle knappe man Gobind staat zijn nog knappere èn sterke vrouw. Sheridan Ganeshi. Samen met hun zonen vormen ze een dreamteam.
Dreamzworld Ik heb Dreamz World leren kennen door Frank Kanhai. Frank is heel enthousiast over mijn blog en zei me, je moet kennis maken met Dreamz world. Misschien kan jouw blog een keer in de krant. Wij (kids en ik JJ en kids) zijn warm onthaald door Gobind en Sherida. Heel gastvrij. Zo’n fijn gevoel. Leuk gesprekken. Ondernemers die naast hun hun werk de gratis krant Dreamz world publiceren en distribueren. De moeite waard om Dreamz World te googlen. I Love Su Magazine Ken je I Love Su Magazine? Nee?!Tweede keer dezelfde grap is niet meer grappig. I know. Op de foto zie je Freddy Abdoelrahim. De eigenaar van het prachtig gratis tijdschrift. I love Su Magazine I love Su heeft een eigen dreamteam. Vader en zonen verzorgen de magazine. En dat het gratis kan worden uitgegeven. 1 keer per kwartaal. Door Frank heb ik mezelf voorgesteld als blogger. We zijn zeer gastvrij ontvangen. Zo een prettig gevoel. We kregen heerlijke mangosap. We werden geïntroduceerd in de wereld van I Love Su Magazine. Met interesse is geluisterd naar mijn blog. De moeite waard om te googlen. Frits heeft gesproken. Helaas geen foto. Een sympathieke jongeman en hij blogt. Ik heb hem leren kennen door Frank.

Eet & Eet

We hebben heerlijke bara’s gegeten en nog veel meer. En het was super leuk op Milan. Toch K2? [wpvideo 77dqWvwC data-temp-aztec-id=”a8aa37d8-95d9-4be9-a609-95f8a7aec9eb”] Zo leuk dat we ook op de zondag zijn geweest. Delen is fijn! Anderen kunnen deze blog goed gebruiken!
Ik hoop dat je hebt genoten. Laat je het weten? Groetjes Fathma
Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten