We zijn in Monaco!

We kijken uit op prachtige jachten.

We lopen langs de Grand Prix

We kijken naar de wisseling van de wacht voor het Paleis.

Foto met de Bobo

We lopen de berg helemaal af en ook weer op.

Bezoeken de kerk

En de graven van Prins Rainier en prinses Grace. De rillingen liepen over mijn lijf.

En we vergapen ons aan de prachtige auto’s.

And last but not least de prachtige tuinen.

In de tuinen belde ik mijn vader hij is 77 jaar geworden! Gefeliciteerd Pa!!! AHH bittie ( dochter in het hindie) wat lief dat je helemaal vanuit Monaco belt. Hoe is het daar vraagt m’n pa. Ik antwoord goed pa! Ik heb de prins ontmoet! Oh zegt m’n vader wat leuk voor je. Ja zeg ik hij wilt met mij trouwen!! Oh lacht hij ik ben blij voor je. Zeg hem dat hij wel eerst Nikaah (trouwen op z’n islamitisch) moet lezen!!!

HOME

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten