Nice is adembenemend mooi. Op het moment dat je uitstapt adem je vrijheid en rijkdom in. De blauwe zee. De palmbomen. De strakke blauwe lucht. Ze geven mij het gevoel dat ik de rijkste vrouw ter wereld ben. Hier aan de Côte d’Azur is het adembenemend mooi. We hebben uren aan het strand vertoeft vandaag. Alleem maar staren naar de zee was magisch. Het uitzicht, het landschap, vriendelijke mensen die ook Engels spreken. Op de foto ziek je slimmer AS sm1k.Ik ben voor het eerst in Zuid-Frankrijk. Ik zei altijd tegen simmer SR: ik hoef niet naar het buitenland. We hebben Scheveningen en Kijkduin wie heeft meer nodig. SR reist de hele wereld rond en loopt vele stranden af en zegt altijd tegen mij ga naar buitenland. Ga ervaren hoe mooi de stranden buiten NL zijn. En ja ik moet haar gelijk geven.De fonteinen waren zo leuk voor de kids.Waterpret in hartje centrum!ja zelfs de McDonalds was lekker. Zeker na zo een heerlijke dag.Laat je een reactie achter vind ik leuk! HOME

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten