Reisgezelschap

Ons reisgezelschap bestaat uit 5 gezinnen.

Djiya & Kavita & Sheetal
Siham & Nadine
Sudesh & Anjeli
Faya & Amita
K2 & Simmer & K1 & K3

De busreis

Ishara Travel en Tours is onze touroperator. De busreis was een lange reis. Maandag 12-8 om 2.30 vertrek. Aankomst maandag 18.00 uur. We hebben het volgehouden door veel te slapen

De terugreis is op donderdag 15-8 en begint om 10.30 uur. Aankomst 23.30. De volwassenen zijn hyper in de bus. Tot ergenis helaas van andere(n)

Hotel

Maandag 18.00 uur. We komen aan in het viersterrenhotel
Vienna House Diplomat Prague. Hotel is in 1 woord top. Luxe kamer. Kingsize bed. Badkamer met badkuip. Rituals cosmetics (Happy Buddha). Connected room. Het avondeten in het hotel is te betalen: 10 euro per persoon

Het verblijf is inclusief ontbijt dat nog luxer is dan de slaapkamer zelf. Zoveel keuzes. Er is zelfs verse gember en citroen voor de thee. Glutenvrije producten. En koffie2go.

Praag & kinderen

Praag is gemoedelijk. Toegankelijk. Er is zoveel te bewonderen. De kinderen vervelen zich geen seconde en zeuren niet mammmmaaaa. De kinderen vermaken zich goed met elkaar en dan houd je het als volwassene(n) ook goed vol. We hebben veel samen gedaan, gegeten en gewacht. Terwijl je wacht kom je heerlijk tot rust.

Mijn vriendin Lara adviseerde mij let op de details. Die zijn zo mooi. En ze heeft gelijk. De kinderen genieten van het kunstwerk. Praag is een open museum die (onze) kinderen wèl leuk vinden

Op vakantie leer je elkaar kennen

Bij aanvang van de reis kennen we elkaar niet allemaal. We leren elkaar kennen op vakantie. En hoe?

Broer en zus

34 jaar matties
Welness Crew
Paleis Wachters
Kiddo’s
Ladies
Gentlemen

Kunst & cultuur

Te beginnen bij King Kong
Oompie Soet
Stoel Franz Ismaël Kafka

Dit is toch ook kunst

Anekdotes

Op mijn Facebook account vind je leuke filmpjes en anekdotes

Dankwoord en Quotes

Ishara Travel en Tours we reizen nu voor de derde keer mee. Ik voel me als simmer3k gezien, veilig en geborgen. Bedankt. Bedankt voor een goede heenreis en behouden aankomst. Reisgezelschap bedankt voor een fantastische onvergetelijke reis.
In de bus: “mam ik heb bewondering voor je. Alleen met 3 kinderen op stap. Je moet voor hen zorgen en voor jezelf. Knap hoor’. Bedankt dat je ons hebt meegenomen naar Praag.”
In het hotel:”mam zo super van je dat ik naar de Wellness mocht gaan. Was heerlijk toch. Zo heb jij je ook kunnen ontspannen. Ik wil graag terug naar Praag maar dan wil ik langer blijven. Ik hou van je mam.”
Mam die Harry (eigenaar Ishara) is een goeie. Je hoeft niet alles te regelen. Geef ons zakgeld voor 10 euro en je hebt geen last van ons. Ik heb zo genoten. Je bent de allerliefste mamma van de hele wereld.” En ze geeft me een dikke knuffel op het plein met een zelf betaalde Starbucks Frappicino in haar hand.

Dinsdag en woensdag in Praag

Dinsdag in Praag heb ik geblogd. Klik hier. Bedankt voor de likes en reacties!

Woensdag in Praag heb ik geblogd. Klik hier Bedankt voor de likes en reacties!

Beste lezers ik hoop dat je hebt genoten van deze terugblik. Liken mag. Reageren ook! Tot snel weer Fathma alias Willy

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten