Ik ben al 10 jaar een simmer. Een single mom. Het is pittig. Ik heb te maken met mezelf kinderen maar ook met mijn ex- man. Maar ik heb ook vrijheid. Vrijheid is een schare goed. Dat betekent als ik het heb voel ik mij een rijk mens. Vrijheid is een schaars goed. Vrijheid is als ik de kinderen niet heb en ik kan kiezen wat ik wil doen. En ik heb geen negatieve gedachten. Die momenten zijn er niet vaak. Want er is bij mij altijd het schuldgevoel. Als ik bijvoorbeeld naar de bios ga voel ik mezelf schuldig dat ik wel ga en de 3k (3 kids) niet. De gedachten zijn dan dat ik wel ga en de kinderen niet. Wat voor moeder ben ik? Raast er door mijn hersenen heen. Hoe kan ik het ze aandoen. Het heeft mij heel veel tijd ( jaren) gekost dat ik zonder schuldgevoel naar de film kan gaan. En dat ik ervan kan genieten. Het is een gunfactor. Mezelf gunnen dat ik naar de film mag gaan. Dat ik een betere moeder ben als ik mezelf tijd gun om te doen wat ik leuk vind. Zonder de 3k. Ik denk dat er heleboel moeders zijn die zichzelf iets gunnen zonder schuldgevoel. Zoals ik al zei die momenten van ultieme vrijheid zijn schaars. Maar als ze er zijn voel ik mij de rijkste vrouw van de hele wereld. Groetjes

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten