Goedemorgen vandaag heb ik aan een aantal vriendinnen mijn blog gedeeld. Ja ik vind het spannend. Ik krijg hartkloppingen. Alles wat ik niet goed vind aan mijn site zullen zij gelijk opmerken. En denken wat een stomme site. Ingewikkelde site niet boeiend. Gedachtes het zijn toch ongelofelijke verpesters. Ik zit door al deze negatieve gedachten in een negatief isolement.

Het gekke is ik zit in een hele volle tram maar in mijn gevoelswereld zit ik alleen. En ben ik niks waard en stel ik niks voor

Dus dat doen dus mijn negatieve gedachten. En dit is dus wat het met mij doet. Ik schrijf erover omdat het voor mij therapeutisch werkt. Ik deel deze therapie omdat ik het zat ben om mezelf te verstoppen. Misschien deel jij jouw negatieve gedachten met mij? Ik weet niet of dat kan. Ik weet niet of je een reactie kan achterlaten. Een opdrachtje voor mezelf om dit vanavond uit te zoeken. Groetjes

Klik hier voor meer SIM-BLOG

Over de auteur

Fathma William

Fathma William is single mom en heeft 3 kids. ze schrijft over haar dagelijks leven. Vlogt hierover. Blogt hierover.

Bekijk alle berichten