Wat gaan we maken? Zeebaars
Ik als werkende simmer ga nooit naar de markt maar naar de Aldi. Koop nooit verse vis, maar haal ze uit blik. Nu is het vakantie. Dus ik kan nu naar de markt en ik kan verse vis kopen.
En dan?Anita van Eck. Anita van Eck is chef de kok. Voor 5 euro en in 30 minuten heb je een gezonde maaltijd. Ik ben met Anita naar de markt geweest. En zij leert mij hoe je zeebaars klaarmaakt. Anita heb ik gevlogd. Kijk je mee
Eerst dus naar de markt en vis halen 3 zeebaars voor 5 euro. Dan vinnen knippen, buikje open knippen, wassen. En toen batterij mobiel leeg. Pffff. Ok paar foto’s deleten volgt nu een kort belangrijk filmpje
[wpvideo B39gSeDd]Gezien? Nee? Is wel belangrijk. Gezien? Ja dan naar het volgende
[wpvideo aB8xzJpF]Gezien? Leuk hè. Wordt nog leuker want nu gaan we marineren.
[wpvideo 8H7seaxJ]Oven is 10 minuten voorverwarmd. Vis is gemarineerd. Vis kan de oven in. Dan keuken schoonmaken. Thee drinken. De tafel gezellig dekken en dan
[wpvideo D3jySojd]Bon Apetite! Wil je dit ook een keer eten bij een simmer of non-simmer. Deel de blog!Volg mij! Klik hier en vul je e-mailadres in en daarna bevestigen via de mail.
Over Anita
Anita van Eck is chef de kok en heeft twee keer de prijzen gewonnen met kookwedstrijden, waarbij Pierre de Wind de jury is. Hoe en wat. Klik hier voor fb en klik hier voor Anita’s blog.